skip to Main Content
Pár perc sétára a fürdőtől, csendes, nyugodt helyen, nagyon szép, nagyon modern, jól felszerelt gyerekbarát szálláshely, tulajdonos nagyon kedves, segítőkész. Kellemes csalódás, kizárólag csak pozitív dolgokat tudunk mondani, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, minden korosztály számára. Megtaláltuk a helyünket, visszatérő vendégek leszünk.
Bihari László – család kisgyerekkel
2 nap alapján

Nyírbátor

Kedves fogadtatás,kiszolgálás.Tiszta,igényesen berendezett apartman.
Viktória Szabóné Szalai – család kisgyerekkel
5 nap alapján

Pér

Jó elhelyezkedés közel a strand bejárat, csendes nyugodt környezet. A személyzet segítőkész, reggeli finom bőséges.
Turai-Kiss Ilona – fiatal pár
5 nap alapján
Nagyon közel a strand. Finom a reggeli. A szállás adó kedves, és rugalmas. Patyolat tiszta. Megfizethető. Összeségében az egyik legjobb hely ahol voltunk. Mindenképp visszatérünk.
Horváthné Klinszky Klára – család nagyobb gyerekkel
4 nap alapján
Igényes belső kialakítás, igényes szobák, finom reggeli és volt lehetőség hamarabb érkezni. Közel a sétány, a strand. Kellemes volt.
Jacsó Balázs – család kisgyerekkel
2 nap alapján

Mezőkövesd

Tiszta, jól berendezett. Az ágyak kenyelmesek. A tulaj es a személyzet is kedves.

Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom mindenkinek! Mindennel meg voltunk elégedve, profi hozzáállás és kiszolgálás! A reggeli finom és bőséges volt! Természetesen jár az 5 csillag!

Két éjszakát töltöttünk ott. Nagyon kedves hely minden szempontból. Örülünk h őket valasztottuk.. mindent kőszönünk.

Nagyon kedves a panzió tulajdonosa, öröm volt megismerni! Két apartmanban voltunk elszállásolva, mindkettő jól felszerelt volt, modern és maximálisan tiszta! A wifi is megfelelően működött, erős és stabil volt a jel. A takarító személyzet is kedves, alapos, a vírus helyzet miatt kihelyezve is van fertőtlenítő hatású szer. Lent az előtérben lehet sakkozni, a parkoló pedig megfelelő az autóval érkezők számára. A szállás nagyon jó helyen található, közel volt a gyógy-és élményfürdőhöz és a város központhoz is. Csak ajánlani tudom, jövőre mi is vissza fogunk ide térni a családdal.

Back To Top